Billie Eilish a lansat melodia No Time to Die, melodie de pe coloana sonora a urmatorului James Bond

Billie Eilish continua sa doboare recorduri in industria muzicala la varsta ei. Artista tocmai a postat piesa “No Time to Die”, care se va regasi pe coloana sonora a filmului cu acelasi nume, urmatorul din seria James Bond. Unul mai special, avand in vedere faptul ca No Time To Die este si ultimul film al lui Daniel Craig in rolul agentului 007 James Bond. Inca exista o multime de speculatii in legatura cu urmatorul actor care ii va lua locul, insa dezbaterea este pentru alta data. Desi, cel mai probabil, va fi un actor de culoare. In orice caz, Billie Eilish a devenit cea mai tanara interpreta a unei melodii de pe coloana sonora a francizei. O lista impresionanta de artisti printre care se mai gasesc nume precum Tom Jones, Louis Armstrong, Paul McCartney, Carly Simon, Sam Smith sau Adele. Bine, este o lovitura si pentru cai care au realizat filmul, reusind sa ajunga la o colaborare cu cel mai in voga artist muzical al momentului.

Desigur, nu-i un record atat de mare precum cele patru premii Grammy pe care le-a castigat artista la gala din acest an. Insa, la varsta sa de doar 18 ani, artista a doborat o serie lunga de recorduri pentru un artist muzical cu scurt timp inaintea lansarii single-ului No Time To Die. Albumul sau de debut are deja o multime de premii, printre care si cel de Albumul Anului 2019. De asemenea, artista s-a bucurat deja de 13 single-uri de platina si continua sa se mentina in topuri in industria muzicala si la inceput de 2020. 

Intr-o saptamana de la publicarea piesei, aceasta a strans 25 de milioane de vizualizari. Dintre care 1.4 milioane de like-uri si 46 de mii de dislike-uri. Am mai mentionat faptul ca mi se pare interesant stilul de muzica abordat de tanara, acel dark pop cu elemente trap. Desi Billie Eilish e o Avril Lavigne reloaded, cu exceptia faptului ca Lavigne adopta un stil mai punk, mai rock. Pe vremea cand punkul si rockul inca erau la moda. In orice caz, ambele au reusit sa cante muzica pop comerciala, doar ca cu elemente din genurile muzicale populare la vremea lor (Lavigne cu rockul, iar Eilish cu trapul). 

In orice caz, Eilish a castigat 6 premii Grammy si face muzica doar din 2015. 2019 a fost anul in care a devenit cunoscuta la nivel mondial pentru single-ul “Bad Guy”. Dupa care a explodat la nivel international, iar albumul sau de debut, “When We All Fall Asleep, Where Do We Go?” a ajuns pe locul 1 in Billboard 200 si a obtinut o multime de premii, printre care mai multe de Albumul Anului (la premiile Grammy, LOS40 Music Awards si Apple Music Awards, printre altele). De asemenea, albumul a fost pe locul 1 in topurile muzicale ale multor tari, consacrand-o pe Eilish ca vedeta momentului in industria muzicala globala.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*