Lenovo Yoga C940 VS Lenovo Yoga C740

In cazul in care ai nevoie un laptop, dar totusi nu vrei sa cheltuiesti atat de mult pentru un MacBook, laptopurile Lenovo sunt si ele performante si te vor ajuta sa iti faci treaba fara probleme. Astfel ca modelel Yoga C940 si Yoga C740 sunt doua dintre cele mai bune modele si in randurile de mai jos voi prezenta caracteristicile pentru ca tu sa te decizi pentru care model sa optezi. 

Prima diferenta dintre cele doua modele este pretul. C740 costa 800 de dolari, in timp ce C940 costa 1.100 de dolari. Bineinteles, ca diferenta de pret este datorata de mai multe caracteristici si functii noi pe care are C940. Dar si modelul C740 este bun, chiar daca nu vrei neaparat sa il folosesti pe post de tableta. 

Una dintre caracteriticile in plus pe care le are C940 este stiloul care se afla la marginea laptopului si care te poate ajuta sa scrii sau se desenezi pe ecran. Si C740 este dotat cu un spatiu pentru stiloul doar ca nu vine la pachet cu unul asa ca va trebui sa iti cumperi tu. Daca nu ai mare nevoie de stiloul acela, este o caracteristica buna la care poti renunta si poti sa optezi pentru modelul mai ieftin.

C740 se poate transforma dintr-un laptop in tableta, dar la C940 acest lucru nu mai este posibil. Dar C940 are un sistem audio mult mai bun decat celalalt model si chiar decat multe alte modele de laptopuri foarte populare. 

In ceea ce privesc procesoarele, C740 are un procesor Comet Lake 10, in timp ce C940 are un procesor Ice Lake 10, care ofera o performanta mai buna din punct de vedere grafic. Acest tip de procesor mai contine si un suport pentru Wi-Fi 6 si pentru Thunderbolt 3, in timp ce C740 are doar porturi USB-C. Ice Lake ofera performante mai rapide si un set de functii mai bune. Procesorul Comet Lake nu a fost deloc dezamagitor, si-a facut treaba si s-a dovedit a fi foarte bun pentru munca obisnuita, in plus durata de viata a bateriei a tinut pana la 11 ore la un test de streaming video. 

C740 are un ecran mai mare de 15,6 inci, o tastatura mai numerica, iar C940 un ecran de 14 inci. La C940 se mai pot adauga procesoare Intel Core i9. 

Acestea fiind spuse, daca nu ai nevoie neaparata de niste functii mai rapide si un procesor, de asemenea, mai rapid si nici nu iti trebuie urgent un stilou, C740 este alegere buna, mai ieftina si daca iti va trebui stiloul poti oricum sa ti-l cumperi si cu siguranta nu vei cheltui pe el 300 de dolari, care este diferenta intre cele doua modele.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*