Magic Keyboard

Daca ai un Ipad si simti nevoie uneori ca ai prefera sa il inlocuiesti cu un computer, sa stii ca nu este nevoie sa faci aceasta actiune, pentru ca Magic Keyboard vine in salvarea ta si poti atasa tastatura la Ipad-ul tau. 

Magic Keyboard se poate considera chiar un accesoriu pentru Ipad si pretul incepe de la 300 de dolari, iar versiunea de 12,9 inci costa 350 de dolari. Daca ai un model mai vechi de Ipad, din pacate nu ii poti atasa Magic Keyboard pentru ca este acceptata doar ca de catre modelele mai noi, precum Ipad Pro 2020 sau 2018. Aceasta tastatura iti ofera impresia ca ai avea un MacBook, atunci cand tastezi. Se deschide destul de mult, astfel incat sa ai o pozitie confortabila in sezut, dar uneori vei vrea sa o deschizi mai mult, dar nu se poate.

Are taste iluminate care te pot trimite cu gandul la noul MacBook, dar nu cel care are tastatura de tip fluture. Din pacate, tastatura nu are un rand de taste suplimentare cum ar fi, volumul, reglarea luminozitatii, un buton de pornire, acestea sunt disponibile doar pe tastatura Logitech sau Brydge. Poti tine Ipad-ul si in poala, doar ca atunci cand il ti pe birou vei fi mai confortabil. 

Trackpadul este unul foarte mic, este mai mic decat cel pe care il are MacBook-ul. Dar functioneaza bine, este potrivit pentru derulare si se poate utiliza cu doua sau trei degete in functie de preferinta si obisnuinta. Este la fel de receptiv precum Combo Touch de la Logitech sau Magic Trackpad de la Apple. 

Carcasa este destul de mica, nu este mai groasa decat alte tastaturi inteligente. Are un design elegant, balamale metalice si la atingere se simte moale. 

Are un port de incarcare pe o parte a carcasei, dar are si un USB-C obisnuit pe Ipad, pe care il poti folosi pentru mai multe dispozitive. 

Tastatura de 12,9 inci este mai grea, mai volumioasa decat cea mica, iti ofera senzatia ca ai avea un laptop, nu un Ipad. 

Tastatura se inchide cu ajutorul magnetilor, dar se deschide doar intr-un anumit unghi, iar apoi de deschide si partea capacului. Daca vei vrea sa folosesti Ipad-ul pentru desen va trebui sa scoti tastatura pentru ca te va deranja. Unele Ipad-uri nu se vor inclina suficient pentru o videoconferinta, de aceea va trebui sa il asezi pe cateva carti pentru a te vedea mai bine. 

Un aspect neplacut este pretul care este foarte mare pentru un accesoriu, pana si Iphone SE costa cu 100 de dolari mai mult.

Prin urmare, daca ai nevoie de o tastatura pentru Ipad-ul tau, Magic Keyboard este o tastatura foarte buna, doar ca este scumpa si are si anumite dezavantaje precum lipsa tastelor suplimentare.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*