Caracteristici ale IOS 13.4

Daca vrei sa iti ie un Iphone SE sau daca deja ti l-ai cumparat, trebuie sa stii ca are cateva caracteristici foarte interesante, iar daca inainte ai avut un IOS 12 sau 13, sunt la 13.4 unele functii pe care nu le-ai avut la celelalte IOS si sunt foarte utile. Daca nu sti care sunt functiile noi ale IOS 13.4, atunci urmareste randurile de mai jos pentru a afla. 

Daca te apeleaza un numar necunoscut poti cu un singur buton sa ii impiedici sa te mai sune vreodata. Cu IOS 13 te vor putea apela doar persoanele din contacte, mesagerie, numere trimite prin e-mail, restul se vor duce direct in mesageria vocala. 

Cu IOS 13 te poti conecta acum la Wi-Fi sau prin Bluetooth la alte dispozitive fara sa mai deschizi setarile, ci doar din Control Center. Aceasta noua functie rezolva cea mai enervanta problema. 

Telefoanele Android au trecut demult la alte tastaturi precum SwiftKey sau Swype, chiar si Google a adaugat o tastatura la telefoanele sale. In sfarsit si Apple a introdus aceasta caracteristica, care presupune ca dupa cateva literele sa iti apara deasupra tastaturii cateva cuvinte pe care probabil urmeaza sa le scrii. Aceasta functie se numeste QuickPath Typing. Aceasta functie este foarte utila mai ales cand tastezi cu o singura mana. 

Modul intunecat este destul de util si mai bun decat modul luminos atat pentru ochi, dar si pentru economisirea bateriei. Cu IOS 13 modul intunecat va fi disponibil pe toate aplicatii, inclusiv pe calendar, muzica si fotografii.

De cand Apple a introdus 3D Touch la Iphone 11, modul de a sterge si muta aplicatiile este putin mai diferit

Aplicatia Photos este si a putin mai diferita. Organizarea pozelor este schimbata, iar editarea lor este schimbata. Acum poti sa utilizezi filtre, sa reglezi luminozitatea, poti chiar sa decupezi un videoclip, toate acestea din aplicatia fotografii.

Pentru a folosi un iPad cu noul IOS trebuie sa stii ca gesturile folosite pentru pornire a ecranului sau deschiderea multor aplicatii sunt diferite. 

Acum poti sa gasesti functiile care inca nu au fost anuntate. IOS 13 poate sa gaseasca aceste functii ascunse.

Iphone mereu a avut acea bara de volum foarte mare care ocupa foarte mult spatiu din ecran. Ei bine, acum bara de volum este mult mai mica, nu mai este enervanta. 

Acum se permite folosirea fonturilor personalizate din aplicatii. Acest lucru poate fi interpretat ca si cand Apple isi va pierde putin controlul in a pastra standardul al experientei a utilizatorului.

Acestea fiind spuse, daca ai un Iphone SE cu siguranta aceste functii te vor bucura, iar unele lucruri sunt mai usoare acum cu aceste noi functii. Daca nu stiai care sunt aceste noi functii, randurile de mai sus te vor ajuta. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*