Tablete pentru copii din 2020

Daca ai un copil care isi doreste o tableta si obisnuieste sa o foloseasca pe a ta si iti este frica sa nu o sparga, sa nu o strice sau murdareasca, cel mai bine este sa ii cumperi si lui o tableta. Bineinteles ca nu se merita sa investesti foarte multi bani, pentru ca o poate strica repede, dar exista cateva modele speciale pentru copii. In general, compania Amazon s-a axat pe tabletele pentru copii, astfel ca acestea au o rezistenta mai mare, o durata de viata mai mare, elemente educative, aplicatii educative. Daca vrei sa afli care sunt cele mai bune tablete pentru copii, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Amazon Fire HD 10 Kids Edition este cea mai mare tableta dintre cele pentru copii, are un ecran de 10 inci. Tableta are multe optiuni, printre care si controalele parentale, are protectie de cauciuc, foarte eficienta pentru ca atunci cand copilul va scapa tableta nu se va sparge. Tableta vine la pachet cu o garantie de 2 ani, indiferent de ce a patit tableta, ea va fi inlocuita, plus ca vei primi si un abonament pe un an la FreeTime Unlimited, fiind o biblioteca pentru copii care are multe carti, jocuri, aplicatii educative. 

Amazon Fire HD 8 Kids Edition costa 140 de dolari si are un ecran putin mai mic, de 8 inci si are acelasi controale parentale, protectie din cauciuc, garantie timp de 2 ani indiferent de defectiune, abonament pe un an la FreeTime Unlimited. Chiar daca este mai scumpa cu 30 de dolari fara de editia 7, are o rezolutie mai mare, performanta mai buna si un spatiu de stocare mai mare. 

Amazon Fire 7 Kids Edition se poate gasi la un pret de 100 de dolari si este ce mai accesibila tableta pentru copii. La fel ca si celelalte 2 modele, are garantie 2 ani, abonament pe un an la FreeTime Unlimited, controale parentale, carcasa din cauciuc si poate face ceea ce fac si celelalte 2 modele mai scumpe. 

Apple iPad de 9,7 inci din 2018 este una dintre cele mai mici tablete de la Apple. Este mai scumpa decat tabletele de la Amazon, dar ofera mai multe si se poate adapta mai bine la nevoile unui copil. Chiar daca este din 2018, ofera la fel de mult ca un iPad Pro sau iPad Mini care sunt mai scumpe. 

Acestea fiind spuse, daca ai un copil care isi doreste o tableta si tinde sa o foloseasca pe a ta de cele mai multe ori si nu vrei sa o strice, cea mai bune varianta este sa ii cumperi si lui una, iar tabletele mentionate mai sus sunt unele dintre cele mai bune pentru copii. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*