Casti potrivite pentru apeluri

Munca de acasa presupune si anumite dezavantaje, pe langa multele avantaje, precum, galagia provocata de ceilalti membri ai familiei, zgomotul animalelor de companie, al vecinilor si multe altele. Pentru a rezolva aceste probleme, este nevoie de o pereche de casti eficiente pentru apeluri. Sunt eficiente atat modele de tip peste ureche, cat si cele de tip in ureche. Pentru a afla care sunt unele dintre castile potrivite pentru apeluri, ramai cu ochii pe prezentarea urmatoare.

Samsung Galaxy Buds Plus costa 100 dolari, durata de viata a bateriei este buna de pana la 11 ore de redare a melodiilor, si au drivere duale pentru un sunet mai bun si cate un microfon suplimentar pentru a reduce zgomotul din timpul apelurilor. Ele sunt confortabile si au o functie ce iti permite sa iti auzi vocea pentru a nu vorbi prea tare. 

TaoTronics SoundLiberty 79 se pot gasi la 50 de dolari, nu au cel mai atragator design, dar sunt confortabile, calitatea sunetului este buna, basul este profund si sunt potrivite in timpul apelurilor. Are 5 niveluri de anulare a zgomotului, sunt complet impermeabile si rezista pana la 8 ore de utilizare si carcasa ofera pana la 32 de ore. 

Samsung Galaxy Buds Live costa 140 de dolari, au forma de fasole, sunt confortabile, ofera o calitate buna a sunetului, iar functia de reducere a zgomotului este eficienta, astfel incat persoanele de la celalalt capat al firului sa te auda foarte bine.

Jabra Elite 75t costa 160 de dolari, calitatea sunetului este buna, reduc zgomotul din jur, iar microfonul ridica vocea, pentru a te auzi mai bine si au si o functie care iti permite sa iti auzi vocea, pentru a nu vorbi prea tare.

Sennheiser Momentum True Wireless 2 costa 300 de dolari si sunt mai bune decat modelul original. Sunt mai mici, mai confortabile, anuleaza zgomotul, iar bateria poate sa reziste pana la 7 ore, in comparatie cu cele 4 ale modelului original si se descurca foarte bine in timpul apelurilor.

Anker Liberty Air 2 costa 100 de dolari si sunt o buna alternativa pentru AirPods Pro. Persoanele te pot auzi chiar daca este mult zgomot in jurul tau. Practic, nu anuleaza zgomotul, doar il izoleaza. Nu are functia ce iti permite sa iti auzi vocea.

Beats Solo Pro se pot gasi la 230 de dolari, au functia de anulare a zgomotului ce se activeaza si dezactiveaza printr-un singur buton, sunt destul de mari, au si modul de transparenta, au 6 microfoane, sunetul este echilibrat si sunt confortabile.

Prin urmare, daca lucrezi de acasa iti lipseste o pereche de casti potrivita pentru apeluri, modelele anterioare sunt unele dintre cele mai bune si poti alege modelul preferat si in functie de buget, pentru ca unele sunt mai scumpe.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*