Laptopuri pentru jocuri

Daca iti place sa te joci in timpul liber, doar ca laptopul pe care il ai nu este potrivit pentru aceasta activitate, inseamna ca ai nevoie de un laptop special pentru jocuri. Aceasta are o putere mult mai mare, grafica mai puternica, un procesor mai rapid si un spatiu de stocare mai mare. Avand aceste specificatii, exista un compromis ce trebuie facut, ci anume reducerea duratei de viata a bateriei. Daca vrei sa iti cumperu un laptop bun pentru jocuri, trebuie sa ai in vedere si faptul ca sunt mult mai scumpe decat un laptop obisnuit. Mai jos voi descrie unele dintre cele mai bune laptopuri pentru jocuri. 

Razer Blade Pro 17 costa 3.200 de dolari, are un ecran de 17 inci, o rezolutie 4K ce este potrivita atat pentru jucatori, cat si pentru editorii de poze si videoclipuri. Are un procesor ce ofera viteze foarte mari si putere si ofera o rata de improspatare de 300 Hz. 

Dell G5 15 costa 823 de dolari, ofera o grafica destul de buna pentru jocuri si o durata de viata a bateriei destul de impresionanta, ceea ce este foarte eficient pentru un laptop de jocuri. 

Acer Nitro 5 costa 899 de dolari, este dotat cu Nvidia GeForce GTX 1650, ceea ce inseamna ca ofera performante destul de bune si are un afisaj de 1080 de pixeli, iar ecranul este mare de 17,3 inci. Rezolutia nu este atat de buna, dar pretul este decent pentru un laptop de jocuri. 

Asus ROG Zephyrus G14 costa 1,420 de dolari si are un ecran destul de mic pentru un laptop de jocuri, de 14 inci. Are un CPU AMD Ryzen 9 4900HS, fiind mai bun decat unul Intel si ofera o durata de viata a bateriei mai mare, de pana la 10 ore. Grafica este gestionata de RTX 2060 Max-Q, iar afisajul este de 1080 pixeli, avand o rata de actualizare de 120 Hz.

Razer Blade 15 Advanced costa 1,490 de dolari, este alimentat de procesorul Intel Core i7, avand o memorie RAM de 16 GB, iar de grafica se ocupa RTX 2080. Are un ecran OLED 4K. Laptopul ofera o experienta foarte buna de joc. 

HP Omen X 2S costa 1.999 de dolari si este potrivit si pentru multitasking, dar si pentru jocuri. Are un design unic, dar putin mai ciudat. 

Origin PC Eon17-X costa 2.881 de dolari, este destul de greu, dar este puternic si ofera viteze mari. Este dotat cu un procesor Intel Core i9 si grafica este gestionata de Nvidia RTX 2080 Super. 

Asadar, daca ai nevoie de un laptop special pentru jocuri, modele anterioare sunt unele dintre cele mai bune si il poti alege pe cel dorit in functie de buget si preferinte.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*