Cele mai bune Chromebook-uri pentru 2021

Chromebookurile sunt laptopuri 2 in 1 care ruleaza pe baza sistemului de operare Chrome OS. Experienta de utilizare este diferita fata de cea a unui Mac sau Windows. Dar daca preferi un Chromebook si planuiesti ca in decursul acestui an sa iti cumperi unul, in randurile de mai jos voi descrie care sunt cele mai bune Chromebookuri pentru anul 2021, asa ca, ramai cu ochii pe ce va urma. 

Lenovo Chromebook Dute costa 267 de dolari, are un ecran de 10 inci, iar tastatura si touchpad-ul sunt detasabile. Daca ai nevoie de un afisaj extern mai mare te poti conecta la unul, pentru ca are un USB-C.

Chromebook Acer 715 costa 449 de dolari si este un model premium, este din aluminiu, are un cititor de amprenta, tastatura este iluminata, este alimentat de un procesor Intel Core i5, are o memorie RAM de 16 GB si este potrivit pentru birou sau pentru un student.

Asus Chromebook Flip C436 costa 700 de dolari, este subtire si usor, are un design elegant, este fabricat din aluminiu, are un ecran tactil de 14 inci cu o rezolutie full HD. Performantele sale sunt bune. 

Google Pixelbook Go costa 649 de dolari si ofera unul dintre cele mai bune sisteme de operare Chrome, la fel cu telefoanele Pixel ofera cea mai buna experienta Android. In cazul in care vrei ca laptopul sa fie dotat cu un procesor Intel Core i7, sa aiba o memorie RAM de 16 GB si un spatiu de stocare de 256 GB, iar ecranul sa fie 4K, va trebui sa platesti 1.399 de dolari. Dar pentru componentele de baza pretul este mai mic. 

Chromebook Acer Spin 713 costa 629 de dolari si are un panou foarte luminos Acer VertiView, ecranul este de 13,5 inci si are o rezolutie de 2256 x 1504 pixeli, iar raportul de aspect este de 3:2. Durata de viata a bateriei este punctul forte al laptopului, astfel ca poate sa reziste mai mult de 12 ore de munca. Este un laptop subtire si usor, deci este usor de transportat.

HP Chromebook x360 14c costa 479 de dolari, are un ecran mai lat ce faciliteaza multitaskingul. Se poate conecta la o tastatura si mouse extern. Este dotat cu un procesor Intel Core i3 si are o memorie RAM de 8 GB. Durata de viata a bateriei este foarte buna, rezistand pana la 10 ore si 40 de minute. 

Acestea fiind spuse, daca iti plac Chromebookurile si anul acesta vrei sa iti cumperi unul, modelele de mai sus sunt unele dintre cele mai bune, unele mai scumpe, altele mai ieftine, dar il poti alege pe care iti atrage cel mai mult atentia.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*