Reduceri de Ziua Muncii

Ziua Muncii pe 7 septembrie vine cu multe oferte la diverse dispozitive. Daca ai nevoie de un laptop nou, de un televizor nou, de un soundbar, de aspirator, de ceas si de multe altele, este momentul potrivit sa le cumperi si sa profiti de aceste reduceri semnificative de Ziua Muncii. In randurile de mai jos voi prezenta cateva produse care sunt la reducere si daca ai nevoie de ele, nu ezita sa le cumperi.  

Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 7 costa acum 900 de dolari si poti economisi 1,249 de dolari folosind un cod promotional, THINKDEAL. De obicei, acest laptop costa peste 2.000 de dolari. Acest model este foarte usor de transportat, are un design premium, caracteristici foarte bune si respecta securitatea si condifentialitatea. Exista mai multe oferte la laptopurile de la Lenovo, precum: Yoga C940 la 900 de dolari, economiseste 350 de dolari folosind codul YOGADAYS, ThinkPad X1 Yoga Gen 4 costa 1.199 de dolari, economisesti 1.610 dolari cu codul THINKDEAL si ThinkPad X1 Extreme Gen la 2.117 de dolari, economisesti 1.411 de dolari prin codul THINKPROMO. 

LG OLED CX TV costa acum 3,750 si reusesti sa economisesti 1,250 de dolari. Este un televizor de 77 de inci si are cea mai buna calitatea a imaginilor. Acest pret este cel mai bun de pana acum. 

Video Doorbell 3 costa acum 150 de dolari si primesti gratuit inca un Echo Show 5, avand reducere de 25%. Are Wi-Fi dual 2,4 si 5 GHz pentru streaming video si este cea mai recenta versiune de la Ring. 

Senzorul Fixd OBD2 costa 20 de dolari si economisesti 40 de dolari. Este un senzor care se conecteaza la masina si trimite notificari telefonului cu privire la starea masinii. 

Soundbarul Polk Audio Signa S2 Ultra-Slim TV costa 179 de dolari si economisesti 50 de dolari. Se conecteaza la televizor prin HDMI ARC si se poate controla totul cu o singura telecomanda. Are 5 drivere si un subwoofer fara fir, accepta Bluetooth. 

Incarcatoarele wireless de la Courant au acum o reducere de 25% la toate culorile. Ele sunt acoperite de piele italiana.

Castile wireless Tribit QuietPlus 72 ANC costa 35 de dolari si reusesti sa economisesti 35 de dolari cu cu un cod, LBDQPLUS  si un cupon. Sunt casti de tipul peste ureche, sunt compacte, durata de viata este de aproape 30 de ore si au functia de anulare a zgomotului.

Aspiratorul Roborock E4 costa 219 dolari si economisesti 51 de dolari daca folosesti codul ROBOROCKE45. Este foarte puternic si este preferat de catre cei care au animale de companie. Aspiratorul poate functiona 200 de minute la o singura incarcare si are un cos foarte mare, ceea ce inseamna ca nu trebuie golit des. 

Grabeste-te si profita de aceste reduceri de Ziua Muncii.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*